Neem contact op met Coo Digital!

Wij komen graag bij je langs wanneer je kampt met een vraagstuk waarbij je graag een advies op maat ontvangt. Wil je liever een kijkje achter de schermen bij ons op kantoor en wil je direct kennis maken? Plan dan een afspraak in bij ons op kantoor, de deur staat altijd voor je open.

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?

Diensten Coo Digital

Wie we zijn

Verbeter jouw online resultaten

Wij zijn er voor ondernemers met groeiambities. Coo Digital is een online marketing bureau en brengt structuur en ondersteuning in het aanbod van deze online marketing. Dit doen we met veel plezier voor verschillende opdrachtgevers.

Je vindt ons hier

Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat anderen klanten zeggen

Dennis Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.