Online marketing bureau Arnhem

Coo Digital is hét leukste online marketing bureau gevestigd in Nijmegen dat gespecialiseerd is in het behalen van online resultaat. Dit doen we met de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads (SEA) en webdesign. Met onze unieke werkwijze helpen we ondernemers bij het behalen van hun online doelen. Denk daarbij aan het generen van meer leads, klanten en omzet. Met een gerichte en pragmatische aanpak bereiken we samen de beste resultaten.

Onze strategie

Jouw online groei!

Wil jij ook een vindbare en converterende website of webshop? Als online marketing bureau uit Arnhem helpen we met een resultaatgerichte strategie aan de online groei van jouw bedrijf. Het is onze passie om ondernemers met dikke groeiambities te helpen. Als online marketing bureau streven we naar behalen van de opgestelde doelen.

Online marketing bureau Arnhem
Online marketing bureau Arnhem

De juiste online marketing specialist

Als online marketing bureau uit Nijmegen hebben wij de kennis en ervaring om een concrete online marketing strategie op te zetten die past bij jouw doelen. Onze strategie is afgestemd op de bedrijfsvoering en klant om het maximale resultaat te behalen. Hiervoor zetten we diverse online marketing middelen in die ieder bijdragen aan de groei van je onderneming. Wij zijn groot voorstander van korte lijnen en een proactieve communicatie. Onze specialisten leggen je graag uit wat wat het beste past bij jouw onderneming en waarom

Online marketing bureau Arnhem

Veelgestelde vragen omtrent online marketing

Online marketing omvat een breed scala aan strategieën en technieken waarmee jouw bedrijf de doelgroep effectief kan bereiken, betrekken en laten converteren via verschillende online kanalen zoals websites, sociale media, e-mailmarketing en zoekmachines. Of je nou op zoek bent naar manieren om je online zichtbaarheid te vergroten, meer verkeer naar je website te genereren, leads te genereren of je merkbekendheid te vergroten, online marketing biedt talloze mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien en succesvol te zijn in de digitale wereld.

Beoordeeld met 4,9

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd. Dit is het optimaliseren van je website en organisch (niet betaald) vindbaar maken voor zoekmachines. Voor zoekmachine optimalisatie bieden wij de volgende diensten aan:

Voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie kun je een vrijblijvend adviesgesprek inplannen

De kosten van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het online marketing bureau gaat uitvoeren. Een online marketing bureau kan ondersteuning bieden bij de SEO activiteiten. Deze activiteiten kunnen in een continu proces worden uitgevoerd, of periodiek. Ook SEO is constant in beweging. Daarom is het vooraf garanderen van resultaat nooit gegarandeerd. Uiteraard is het doel van SEO dat de kosten het op lange termijn waard zijn.
SEO heeft betrekking op de organische (onbetaalde) zoekresultaten. Met SEA worden de betaalde zoekresultaten bedoeld (advertenties). Bij SEO draait het om de lange termijn. Wanneer je eenmaal een sterke SEO strategie hebt toegepast kun je daar op lange termijn van profiteren. Bij SEA zijn er op zeer korte termijn een resultaten zichtbaar. Wanneer je besluit te stoppen met advertenties heeft dit direct invloed op de resultaten. Naast SEO raden wij SEA uitbesteden aan om hier ook het maximale resultaat te behalen.

Een online marketing bureau is gespecialiseerd in het promoten van jouw producten en diensten via verschillende online kanalen. Zo helpt ons online marketing bureau uit Arnhem bij het vindbaar maken van je bedrijf en het genereren van meer leads, klanten en omzet.

Online marketing bureau in Arnhem voor ambitieuze ondernemers

Wij bieden het hoofd voor verschillende ondernemingen bij de groei van de online positionering. Het kan zijn dat u een website heeft, maar dat daar te weinig bezoekers op komen of dat er weinig waarde uit deze bezoekers wordt gehaald. Hiervoor zetten wij verschillende online marketing technieken in zoals zoekmachine optimalisatie, Google Ads en conversie optimalisatie. Wij helpen bij het optimaliseren van jouw website om met lagere kosten op lange termijn te profiteren van de bezoekersstroom. Zo is iedere geïnvesteerde euro een blijven voordeel.

Een toppositie met behulp van Google Ads

Veel klanten bevinden zich op het internet. Daar wil je als onderneming natuurlijk de vruchten van plukken. Het inzetten van Google Ads leent zich uitstekend voor het genereren van meer bezoekers op korte termijn. Met de inzet van slimme advertenties zorgen we ervoor dat er meer relevante bezoekers op de website belanden. Op basis van data blijven we constant verbeteren om zo beste campagnes uit te rollen. Als online marketing bureau vinden wij het belangrijk dat er op juiste wijze gebruik wordt gemaakt van advertenties in Google. Wij raden daarom Google Ads uitbesteden aan om het maximale uit je marketingbudget te halen.

Hoger in Google met inzet van SEO

Coo Digital helpt je bij het behalen van betere posities in Google. Om de beste posities te krijgen voeren we een grondige analyse uit. Op basis van deze analyse maken we een stappenplan op maat en gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie (SEO). We zorgen ervoor dat de techniek, content en autoriteit van jouw website wordt verbeterd om zo een betere positie te krijgen in de zoekresultaten. Wanneer je voor SEO uitbesteden kiest zullen specialisten samen met jou een plan opstellen die aansluit bij de beoogde doelen van je onderneming.

Hoe wij als online marketing bureau uit Arnhem te werk gaan

Bij Coo Digital doorlopen we een reeks gestructureerde uitgedachte stappen met als doel om zichtbaarheid te vergroten en meer leads en verkopen te genereren.

Om te beginnen wordt er een grondig onderzoek uitgevoerd om de mogelijkheden in kaart te brengen. Op basis van onderzoek maken we een plan van aanpak die gekoppeld is aan een resultaatgerichte strategie. Vervolgens gaan we aan de slag met de optimalisaties. Nadat deze optimalisaties zijn uitgevoerd, meten we het resultaat en sturen we indien nodig bij. We blijven continu analyseren om het maximale rendement uit de online marketing strategie te halen. Als online marketing bureau uit Nijmegen staan we voor jouw online groei!

online marketing bureau arnhem

Stap 1: Analyse en strategiebepaling​

Bij Coo Digital beginnen we elk project met een grondige analyse van jouw bedrijfsdoelen en marketingbehoeften. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte online marketing strategie op te zetten die precies past bij jouw situatie en doelstellingen.

online marketing bureau arnhem

Stap 2: Strategieontwikkeling

Op basis van de initiële analyse ontwikkelen we een strategisch plan dat zich richt op effectieve SEO, Google Ads campagnes, en optimalisatie van jouw webshop of website. Onze aanpak is gericht op het verbeteren van jouw zichtbaarheid en het aantrekken van meer converterend verkeer naar jouw website.

online marketing bureau arnhem

Stap 3: Uitvoering

Met de strategie op zijn plaats, gaan we over tot de uitvoering. Dit omvat de daadwerkelijke werkzaamheden van SEO-optimalisaties, het beheer van Google Ads campagnes en de technische en inhoudelijke verbeteringen aan jouw website of webshop.

online marketing bureau arnhem

Stap 4: Monitoring en optimalisatie

Na de uitvoering van de optimalisaties en campagnes blijven we de prestaties monitoren om vinger aan de pols te houden. We gebruiken real-time data om de effectiviteit van de campagne te beoordelen en maken continue aanpassingen om de resultaten te optimaliseren.

online marketing bureau arnhem

Stap 5: Rapportage en evaluatie

Elke maand ontvangt je van ons een gedetailleerde rapportage over de voortgang en resultaten van de campagnes. We evalueren de prestaties en bespreken eventuele nieuwe kansen of aanpassingen die nodig zijn om de online marketing strategie verder te verbeteren.

Als online marketing bureau uit Arnhem en omgeving bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Meer conversies met behulp van Google Ads en SEO

Een succesvolle case door het strategie door bepalen van de juiste zoekwoorden voor SEO en Google Ads campagnes. Naast het opzetten en optimaliseren van de slimme Google campagnes hebben we gestructureerde content toegevoegd aan de website. Dit met als doel op topposities te verkrijgen op relevante en waardevolle zoekwoorden.

Binnen een aantal maanden hebben we met onze website optimalisaties een aantal nieuwe en relevante topposities bereikt. Dit heeft geleid tot een flinke stijging in het aantal bezoekers. Daarnaast is het aantal aanvragen meer dan verdubbeld in de afgelopen tijd. Wij zijn enorm blij dat we samen met onze opdrachtgever zijn gegroeid naar een groter klantenbestand dat voornamelijk online wordt gegeneerd.

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat anderen klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?