Conversie optimalisatie bureau

Meer uit je bezoekers halen? Door te leren van het gedrag haal je het maximale resultaat uit je website. Het optimaliseren van conversie draagt bij aan het behalen van doelstellingen als meer leads en meer omzet. Door je website te optimaliseren zorg je ervoor dat jouw bezoekers de gewenste acties uitvoeren.

Meer converterende klanten

Begin met conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is erop gericht om bezoekers op je website om te zetten in klanten. Het voornaamste doel is de online effectiviteit van je website vergroten. De technische performance en usability zijn de basis van je website. Bij de optimalisatie kijken we ook hoe we de gebruikerservaring van je website kunnen verbeteren door middel van content en design.

Conversie optimalisatie bureau

Hoe we te werk gaan

Bij het optimaliseren van conversie onderzoeken we eerst de prestaties van jouw website. Op basis van deze statistieken onderzoeken we hoe jouw bezoeker zich gedraagt. Waar kijken bezoekers naar? Waar haken bezoekers af? Hoe navigeren ze door jouw website? Dit zijn belangrijke inzichten die we meenemen bij de inzet van optimalisatie technieken. Wij richten ons vooral op kleine, maar waardevolle aanpassingen die eenvoudig zijn te wijzigen of toe te voegen op jouw website.

Wij maken gebruik van A/B testen waarbij vrijwel alles wordt getest zonder dat daar zware technische ingrepen voor nodig zijn. Na de implementaties meten we de resultaten van de aanpassingen. Zo kunnen we continu blijven optimaliseren voor het beste resultaat.

Conversie optimalisatie bureau

Samenwerken met ons als conversie optimalisatie bureau

Wil je meer uit de huidige website/webshop halen? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van zowel bestaande als nieuwe websites die bijdragen aan conversies. Naast ons uitgebreide advies geven we je graag meer informatie over de verschillende conversie technieken.

Conversie optimalisatie is geen eenmalige actie, maar een doorlopend proces. We monitoren voortdurend de resultaten en voeren tests uit om te zien welke aanpassingen het beste werken. Op basis van deze inzichten blijven we jouw website of platform optimaliseren voor maximale conversie.

Conversie optimalisatie is het verbeteren van de website door bepaalde elementen te gebruik met als doel om bezoekers te laten converteren. Het kan gaan om het doen van een aanvraag, aankoop of inschrijving.
Naast dat bezoekers hebt wil je dat deze ook van waarde kunnen zijn voor je bedrijf. Met de inzet van conversie optimalisatie kun je meer waarde uit je website halen.
Het verhogen van de conversie kun je doen door een gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen met elementen die ervoor zorgen dat bezoekers een actie uitvoeren. Het is van belang om zoveel mogelijk drempel weg te nemen bij een bezoeker. Om de conversie te verhogen kun je gebruik maken van het Cialdini principe.
Conversies worden over het algemeen uitgedrukt in een percentage. Dit conversiepercentage of conversieratio is te berekenen door het aantal conversies te delen door het aantal bezoekers en te vermenigvuldigen met 100. Stel, je hebt 100 bezoekers op je website waarvan 10 bezoekers een contactformulier hebben ingevuld, dan is het conversiepercentage 10%.

Conversie optimalisatie in 2023

Conversie optimalisatie blijft een essentiële strategie in 2023 voor bedrijven die online succes willen behalen. Met de voortdurende evolutie van technologie en veranderende klantgedrag, is het belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en technieken op dit gebied. 

Het verzamelen en analyseren van gegevens blijft een cruciaal onderdeel van conversie optimalisatie. Door middel van geavanceerde analysetools en het volgen van gebruikersgedrag, kunnen bedrijven waardevolle inzichten verkrijgen die helpen bij het identificeren van knelpunten en het nemen van datagestuurde beslissingen om de conversieratio te verhogen.

Daarnaast wordt personalisatie steeds belangrijker in conversie optimalisatie. Klanten verwachten gepersonaliseerde ervaringen en relevante inhoud die aansluit bij hun behoeften en voorkeuren. Door het leveren van content en aanbiedingen die specifiek zijn afgestemd op individuele gebruikers, kunnen bedrijven de betrokkenheid vergroten en de conversie verbeteren.

Als SEO bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Webshop ontwikkeling voor meubels

They & Me is een jong meubelbedrijf met een echte roots in designmeubelen. Unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs. 

Vanuit They & Me ontstond de behoefte om een nieuwe webshop te ontwikkelen om het nieuwe merk met een geheel nieuwe collectie zichtbaar te maken. Aan Coo Digital de opdracht om een webshop waarbij bezoekers eenvoudig de verschillende producten kunnen vinden en bestellen. 

We hebben niet alleen meegedacht over de ontwikkeling van webshop, maar ook aan het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit en het correct inrichten van alle digitale tools. 

Conversie optimalisatie bureau

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat anderen klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?