Website laten maken Nijmegen

Wil je een professionele website laten maken in Nijmegen? Bij Coo Digital kunnen we jouw website of webshop ontwikkelen en ervoor zorgen dat er daadwerkelijk waarde wordt gehaald uit je website. Dit doen met behulp van slimme marketing strategieën.

Haal meer uit je digitale visiteplaatje

Professionele websites op maat laten maken in Nijmegen door ons online marketing bureau

Bij ons online marketing bureau begrijpen we dat een professionele website van essentieel belang is om jouw bedrijf te laten opvallen in het digitale landschap. Ons ervaren team van online marketingexperts staat klaar om jou te begeleiden bij het creëren van een op maat gemaakte website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook resultaten oplevert.

Website laten maken Nijmegen
Website laten maken Nijmegen

Op maat gemaakte websites die converteren

Naast het esthetische aspect van jouw website, begrijpen we ook het belang van conversiegerichte functionaliteiten. Ons team zal strategisch call-to-action knoppen en formulieren implementeren om bezoekers aan te moedigen om actie te ondernemen, of het nu gaat om het aanvragen van een offerte, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het maken van een aankoop. We richten ons op het maximaliseren van jouw conversieratio en het genereren van waardevolle leads voor jouw bedrijf.

Website laten maken Nijmegen

Onze werkwijze

Onze ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website een doelgericht ontwerp heeft dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. We houden rekening met de gebruikerservaring, de navigatie en het visuele aspect, zodat jouw website er niet alleen professioneel uitziet, maar ook intuïtief en prettig is om doorheen te navigeren.

Een professionele website moet ook goed vindbaar zijn in zoekmachines. We implementeren geoptimaliseerde SEO-elementen zoals relevante zoekwoorden, meta-tags en juiste structuur, zodat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten en meer organisch verkeer genereert.

We maken graag kennis. Hierin bespreken we wat je met de website wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wie is de doelgroep? Wat vind je belangrijk? We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Hierbij verscherpen we de strategie.

We maken de eerste opzet voor de website samen met de structuur en ontwikkelen de wireframes in kleine delen. Zo weten we zeker dat ze neuzen dezelfde kant op staan. We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent.
Na de ontwikkeling gaan we uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait om de website klaar te stomen en bruikbaar te maken voor elk device.

Na de ontwikkeling gaan we uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait om de website klaar te stomen en bruikbaar te maken voor elk device.

Voordat we de website opleveren krijg je van ons een introductie van het CMS. Zo kun je namelijk goed van start gaan met je website. Daarnaast worden alle randzaken als e-mail en hosting voor je klaargezet.

De juiste elementen

Een van de belangrijkste voordelen van een op maat gemaakte website is dat deze jouw merkidentiteit weerspiegelt. Onze ontwerpers zullen nauwgezet werken om ervoor te zorgen dat jouw website de juiste kleuren, typografie en grafische elementen bevat die passen bij jouw merk. We willen ervoor zorgen dat jouw website een consistente en professionele uitstraling heeft die aansluit bij jouw bedrijfswaarden en doelgroep aanspreekt.

Het laten maken van een professionele website in Nijmegen door ons ervaren online marketing bureau is de sleutel tot online succes. We hebben niet alleen de expertise en ervaring, maar ook de passie om jouw bedrijf te helpen groeien en bloeien in de digitale wereld. 

Als online marketing bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Nieuwe webshop voor een nieuw meubelmerk

They & Me is een jong meubelbedrijf met een echte roots in designmeubelen. Unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs. 

Vanuit They & Me ontstond de behoefte om een nieuwe webshop te ontwikkelen om het nieuwe merk met een geheel nieuwe collectie zichtbaar te maken. Aan Coo Digital de opdracht om een webshop waarbij bezoekers eenvoudig de verschillende producten kunnen vinden en bestellen. 

We hebben niet alleen een professionele website laten maken in Nijmegen, maar ook meegedacht over de ontwikkeling van webshop. Zo zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit en het correct inrichten van alle digitale tools. 

Conversie optimalisatie bureau

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat andere klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?