Rannet

Slimme SEO strategie

iMac Rannet

Topposities binnen de branche van gevelschadeherstel en spuitwerk

De juiste SEO ingrediënten

Rannet is sinds 2016 gespecialiseerd in schadeherstel en keukenrenovatie. Zo heeft het bedrijf diverse klanten geholpen bij verschillende projecten. Denk daarbij aan schadeherstel van kozijnen, gevelbeplating en keukens. Deze diensten zijn verspreidt over drie verschillende domeinen. Rannet richt zich zowel op particulieren als zakelijke klanten.

Dit project in het kort

Het proces

Rannet kwam bij ons met de vraag om zijn websites beter vindbaar te maken in Google. Zijn doel was om meer bezoekers te genereren op de websites die uiteindelijk een aanvraag zouden doen. Het was dus van belang om de diensten van Rannet onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Tijdens de samenwerking hebben we naar de huidige situatie van Rannet geanalyseerd en gekeken hoe we meer konden sturen op rendement. Daarvoor was het optimaliseren van de websites een noodzakelijke taak. Zo zijn we met onze werkwijze van start gegaan met een onderzoek en plan van aanpak om de doelstelling te halen.

SEO analyse

Webdesign

Content creëren

Technische SEO optimalisaties

Constante onderstroom van aanvragen

De uitdaging

De uitdaging van dit project zat ‘m in het aanpassen van de structuur van de website en het toevoegen van nieuwe teksten. Op de website gebruikte Rannet veel dezelfde (duplicate) content. Daar is Google geen fan van, dus aan ons de taak om dit te tackelen en betere content te creëren op de belangrijkste landingspagina’s

Case Rannet
macbook aanpak

De aanpak

Om de zichtbaarheid van Rannet te vergroten zijn we van start gegaan met het leggen van een sterke SEO basis. Hiervoor hebben we ons gericht op drie pijlers waaronder de techniek, content en autoriteit van de websites. Dit met als doel om een hoger in Google te komen op relevante zoekwoorden die passen bij de zoekintentie van gebruikers. Op die manier hebben we een organische groei doorgemaakt wat heeft geleid tot een nieuwe stroom aan bezoekers. Om waarde uit de websites te krijgen hebben we daarnaast aan conversie optimalisatie gedaan om de acties op de websites te verhogen. We zijn concreet bezig geweest met:

macbook aanpak

Het resultaat

In de afgelopen maanden van onze samenwerking hebben we mooie resultaten weten te bereiken. Dit heeft geleid tot een betere vindbaarheid in Google en nieuwe klanten voor Rannet.

Op dit moment is Rannet vindbaar op de meest relevante en waardevolle zoekwoorden in de zoekresultaten van Google 

macbook aanpak

Wat anderen klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Jouw merk laten groeien?

Stuur ons een berichtje en blijf op de hoogte

online marketing bureau nijmegen