VERNYLEN

Logo ontwikkeling

Project vernylen

Nieuw uiterlijk

Met VERNYELEN

VERYLEN is een organisatie die zich specialiseert op het aanbod van trance en techno events. Het bedrijf is vrij jong en voornamelijk actief in de regio van Nijmegen. In samenwerking met Coo Digital is er nagedacht over de ontwikkeling van een nieuw logo ontwerp. Wij hebben dit logo op basis van advies en behoeften ontwikkeld voor VERNYLEN

Dit project in het kort

Het proces

Mooie dingen maken doe we met elkaar. Co-creatie noemen we dat. Vandaar ook de naam Coo Digital. We werkten dan ook nauw samen met de eigenaren van VERNYLEN. We begonnen met een aantal brainstormsessies en concepten om hun merkidentiteit en logo te bepalen. 

Daarna verdeelden we het project in verschillende stappen. Die doorliepen we steeds samen met de klant.

Inventarisatie

Concepten uitdenken

Logo ontwikkeling

Finetuning

Logo oplevering

De uitdaging

Het ontwikkelen van het logo voor VERNYLEN was een uitdagende taak voor ons bij Coo Digital. We moesten ervoor zorgen dat het logo aan de verwachtingen voldeed, namelijk vernieuwend, stoer en professioneel. Als online marketing bureau uit Nijmegen zijn we aan de slag gegaan met het brainstormen en het uitdenken van een passend logo.

Case Coo Digital

De aanpak

Om dit te bereiken, hebben we gebruik gemaakt van een combinatie van bepaalde lettertype en een vinylplaat. Het lettertype moest modern en eigentijds zijn, maar ook de stoere uitstraling van het bedrijf weerspiegelen. De vinylplaat symboliseert zowel vernieuwing als professionaliteit, aangezien dit medium staat voor muzikaliteit en creativiteit.

Het resultaat

Door verschillende elementen te combineren, hebben we een logo gecreëerd dat past bij de identiteit van VERNYLEN. Het resultaat is een uniek en krachtig logo dat de boodschap van het bedrijf overbrengt en tegelijkertijd aantrekkelijk is voor het doelpubliek. We zijn trots op het eindresultaat en geloven dat het logo zal bijdragen aan het succes van VERNYLEN.

Wat anderen klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Jouw merk laten groeien?

Stuur ons een berichtje en blijf op de hoogte

online marketing bureau nijmegen