Qasioun

Meer online aanvragen

Case Qasioun

Doelgericht werken met een effectieve SEO strategie

Meer aanvragen met behulp van SEO

Door onze krachten te bundelen met Qasioun, hebben we de online aanwezigheid van dit cateringbedrijf aanzienlijk kunnen verbeteren en daarmee een sterke groei in hun aanvragen kunnen realiseren. Gedurende een periode van paar maanden hebben we ons gericht op SEO, waarbij we Qasioun hebben geholpen om op de meest relevante zoekwoorden topposities te bereiken. Deze strategische aanpak heeft geleid tot een merkbare toename in online zichtbaarheid en succes, waardoor Qasioun haar marktpositie verder heeft kunnen versterken.

Dit project in het kort

Het proces

Bij Coo Digital staat samenwerking centraal, wat goed te zien is aan onze naam. Voor Qasioun hebben we deze samenwerking benut om hun bedrijf goed te leren kennen en optimaal in te spelen op de markt.

Om Qasioun een sterke online positie te geven, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar relevante en waardevolle zoekwoorden. Daarnaast hebben we een linkbuilding campagne opgezet om hun online aanwezigheid te versterken. Voor effectieve resultaten hebben we geoptimaliseerde landingspagina’s opgezet wat leidde tot een toename in omzet.

Zo werkten we in 5 stappen van concept tot realiteit:

Inventarisatie markt

Zoekwoordenonderzoek

Content creëren

Technische SEO optimalisaties

Constante orderstroom van aanvragen

De uitdaging

Aangezien 123InstallatieMaterialen nog niet actief was met SEO was de uitdaging om een passende online marketing strategie op te zetten, waarbij Qasioun meer online vindbaarheid moest krijgen. Vragen die daarbij kwamen opborrelen waren: welke diensten worden er aangeboden en welke converterende zoekwoorden horen daarbij? 

Na onderzoek te doen werd er een SEO strategie uitgerold waar Qasioun zich op lange termijn kon gaan richten. Dit met als doel om een constante orderstroom van aanvragen te genereren via organische bezoekers.

Case Qasioun Coo Digital (1)

De aanpak

Door ons voornamelijk te richten op het uitbreiden van content op de landingspagina’s en het versterken van het linkprofiel, hebben we een gestructureerde website neergezet. 

macbook aanpak

Het resultaat

We wisten dat we op de juiste weg zaten toen we een duidelijke groei in het aantal aanvragen voor Qasioun zagen. Het mooiste succesmoment was toen Qasioun besloot uit te breiden naar een grotere locatie met betere ovens om hun groeiende aanbod van gerechten aan te kunnen.

In een periode van een paar maanden hebben we Qasioun naar een hoger niveau getild en ervoor gezorgd dat het een serieuze speler is geworden binnen de cateringbranche binnen hun omgeving. Hierdoor kan Qasioun zich nu richten op landelijke vindbaarheid en bedrijven voorzien van hun heerlijke halal en Arabische gerechten.

Qasioun case Coo Digital

Wat anderen klanten zeggen

Dennis Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Jouw merk laten groeien?

Stuur ons een berichtje en blijf op de hoogte

online marketing bureau nijmegen