Buitencentrum

Google Ads & SEO

Slimme campagnes in combinatie met SEO

Het juiste aanbod op het juiste moment

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties bestaat uit twee ruime groepsaccommodaties in Gelderland die beiden zeer centraal in Nederland gelegen zijn. Het is een van de grotere spelers op het gebied van groepsaccommodaties. Een reden om een sterke online strategie neer te zetten in samenwerking met Coo Digital.

Dit project in het kort

Het proces

Mooie dingen maken doe we met elkaar. Co-creatie noemen we dat. Vandaar ook de naam Coo Digital. We werkten dan ook nauw samen met de eigenaar van Het Buitencentrum. We begonnen met een aantal brainstormsessies om hun online strategie te bepalen. 

Daarna verdeelden we het project in verschillende stappen. Die doorliepen we steeds samen met de klant.

Zoekwoordenanalyse

Campagnes uitdenken

Content creëren

Technische optimalisaties

Constante onderstroom van aanvragen

De uitdaging

Toen wij in contact met de eigenaren van Het Buitencentrum kwamen we tot de conclusie dat er meer kansen lagen op het gebied van online marketing. Zo was de vindbaarheid van de website nog niet op het gewenste niveau. Voor Coo Digital was het dus te taak om een sterke online positie te verkrijgen op relevante en waardevolle zoekwoorden waarbij online nieuwe aanvragen konden worden gegeneerd met behulp van SEO en Google Ads.

Case Coo Digital
macbook aanpak

De aanpak

We zijn begonnen met het bepalen van de juiste zoekwoorden voor de SEO strategie en Google Ads campagnes. Naast het opzetten van de slimme Google campagnes hebben we content toegevoegd aan de website en de SEO structuur verbeterd met behulp van interne en externe links. Dit met als doel op topposities te verkrijgen op relevante en waardevolle zoekwoorden.

macbook aanpak

Het resultaat

Binnen een aantal maanden hebben we met onze website optimalisaties een aantal nieuwe en relevante topposities bereikt. Dit heeft geleid tot een flinke stijging in het aantal bezoekers. Daarnaast is het aantal aanvragen meer dan verdubbeld in de afgelopen tijd. Wij zijn enorm blij dat we samen met onze opdrachtgever zijn gegroeid naar een groter klantenbestand dat voornamelijk online wordt gegeneerd.

macbook aanpak

Wat anderen klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Jouw merk laten groeien?

Stuur ons een berichtje en blijf op de hoogte

online marketing bureau nijmegen