Insomnia
Retail & Events

Webshop ontwikkeling

iMac Insomnia

Een nieuw online jasje

Online visitekaartje

In 2022 is Insomnia Rental & Events begonnen met het idee om ieder evenement te ontzorgen met kwalitatief licht en geluid. Zo maken ze voor de evenementen wereld een stuk toegankelijk voor iedereen. Met de kennis en ervaring bij het opzetten van licht en geluid wilde het bedrijf een website als visitekaartje voor de doelgroep.

Dit project in het kort

Het proces

Mooie dingen maken doe we met elkaar. Co-creatie noemen we dat. Vandaar ook de naam Coo Digital. We werkten dan ook nauw samen met de eigenaar van Insomnia Events. We begonnen met  een aantal brainstormsessies om hun identiteit te bepalen. 

Daarna verdeelden we het project in verschillende stappen. Die doorliepen we steeds samen met de klant.

Concepten uitdenken

Design ontwerpen

Content creëren

Code schrijven

Launch

De uitdaging

Insomnia Events kwam met de vraag om hun communicatie te digitaliseren. Daarvoor was het ontwikkelen van een nieuwe website. Gezien het feit dat de content een belangrijk onderdeel is in de communicatie, was het toevoegen van pakkende teksten en mooie beelden onvermijdelijk.

Case Coo Digital
macbook aanpak

De aanpak

Samen met de opdrachtgever zijn we begonnen met de inventarisatie. Zo hebben we alle benodigde functionaliteiten besproken en bepaald hoe we een pakkend design konden maken. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de een ontwerp voor de nieuwe website. Na de go van onze opdrachtgever zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de website. Tijdens de ontwikkeling zijn er diverse evaluaties geweest en zijn alle functionaliteiten verwerkt. 

macbook aanpak

Het resultaat

Dankzij de gestructureerde aanpak en duidelijke communicatie met de opdrachtgever hebben we een mooie website mogen opleveren die past bij de merkidentiteit en doelgroep. Naast het toevoegen van de juiste content, was het doel om de website technisch goed te ontwikkelen met de juiste functionaliteiten. Dat is met tevredenheid gelukt.

macbook aanpak

Wat anderen klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Jouw merk laten groeien?

Stuur ons een berichtje en blijf op de hoogte

online marketing bureau nijmegen