They & Me

Webshop ontwikkeling

Case They & Me

Webshop voor op maat gemaakte design meubelen

Een nieuw meubelmerk

They & Me is een jong meubelmerk met echte roots in designmeubelen. Unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs. Topdesign en een hoogwaardige kwaliteit zijn kernwaarden die er bij They & Me met de paplepel zijn ingegoten. 

Dit project in het kort

Het proces

Mooie dingen maken doe we met elkaar. Co-creatie noemen we dat. Vandaar ook de naam Coo Digital. We werkten dan ook nauw samen met They & Me. We begonnen met een aantal brainstormsessies om de online strategie te bepalen. 

Daarna verdeelden we het project in verschillende stappen, die we steeds samen doorliepen.

Concepten uitdenken

Design ontwerpen

Content creëren

Code schrijven

Launch

De uitdaging

Het begon in 2022 waarbij het idee kwam opborrelen om een nieuw meubelmerk op de markt te brengen met een eigen collectie en identiteit. Hiervoor was het uitdenken van een sterke branding en ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke webshop noodzakelijk. Samen hebben we gebrainstormd over hoe de webshop het beste kon worden vormgegeven en welke functionaliteiten daar het beste bij aansluiten. 

case They & Me

De aanpak

Na de brainstormsessies zijn we van start gegaan met het ontwikkelingsproces. Tijdens dit proces is er een SEO structuur bepaald op basis van productcategorieën. Daarnaast is er nagedacht over de gehelen klantreis op de webshop waarbij de categorie- en productpagina’s veel aandacht hebben gekregen. Om bezoekers een beter beeld te geven van de collectie van They & Me, is er gewerkt aan de integratie een 3D configurator.

case They & Me

Het resultaat

Tijdens het design en ontwikkelproces hebben we vaker dan een keer van richting moeten veranderen. Hier houden we namelijk rekening mee tijdens het proces van testen en ontwikkelen. Je komt altijd nieuwe ideeën en uitdagingen tegen waardoor geen enkele website live gaat op precies dezelfde manier als dat hij ooit bedoelt was.

Het eindresultaat is daardoor wel volledig passend bij de huisstijl en doelgroep. De webshop scoort steeds beter en we blijven bijschaven voor een optimaal resultaat!

Case TM

Wat anderen klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Jouw merk laten groeien?

Stuur ons een berichtje en blijf op de hoogte

online marketing bureau nijmegen