Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Advies over de zoekmachine optimalisatie (SEO)? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Dit is hoe we het doen

Hoger in Google met SEO

Jouw website hoger laten ranken in Google? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je jouw website organisch beter vindbaar maken in Google, waardoor het bezoekersaantal zal groeien. Coo Digital dé SEO specialist uit Nijmegen die jouw website naar een hoger niveau zal brengen.

Website laten maken Nijmegen
SEO webteksten 01

Zoekmachine optimalisatie inzetten

Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO, wordt ingezet om websites organisch hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. SEO is enorm belangrijk om je website vindbaar te maken voor jouw doelgroep. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de vindbaarheid van een website. Dit maakt het soms moeilijk om te bepalen waar je op moet focussen voor het beste resultaat. Het is daarom handig om te weten hoe je website ervoor staat op basis van de drie SEO pijlers techniek, content en autoriteit. Als online marketing bureau uit Nijmegen zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van de belangrijke factoren die bijdragen aan de vindbaarheid van jou website.

SEO webteksten 01

Zoekmachine optimalisatie: techniek

Om je website goed vindbaar te maken is het belangrijk dat deze goed gelezen kan worden door Google. Dit wordt indexeren genoemd. Om de website goed te laten indexeren, moet de techniek van de website goed zijn opgebouwd. Denk hierbij aan het leggen van een goede technische basis zoals de laadtijd, codering, veiligheid en structuur.

Zoekmachine optimalisatie: content

Met de juiste content is de website beter vindbaar voor Google. Het gaat hier voornamelijk om teksten en afbeeldingen die jij op je website plaatst. Houd er bij content rekening mee dat het jouw doelgroep aanspreekt. Dit zorgt ervoor dat je de juiste bezoekers op jouw website krijgt.

Zoekmachine optimalisatie: autoriteit

Autoriteit, ofwel populariteit van de website, wordt bepaald door de leeftijd van het domein en de externe links die naar de website worden verwezen. Relevante externe links zijn belangrijk voor je vindbaarheid. Met linkbuilding werk je aan de positie van je website. Dit is een methode die wordt ingezet om hogere posities op belangrijke zoekwoorden in zoekmachines als Google te verkrijgen.

Als SEO bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Meer omzet met de webshop van 123Installatie Materialen

Een online winkel voor installatiematerialen. 123InstallatieMaterialen levert een breed assortiment aan producten zoals vloerverwarming, ventilatie, boilers en airconditioning. De focus ligt op het creëren van een comfortabel en duurzaam leefklimaat voor huishoudens. 

Coo Digital bouwde vanaf het eerste moment mee aan het uitbouwen van de online zichtbaarheid van het bedrijf. Zo dachten we mee over de ontwikkeling van de webshop, zorgden we voor de eerste grote omzetstijgingen met behulp van SEO en slimme Google campagnes campagnes. Onze samenwerking heeft geleid tot een succesvolle case waar we nog steeds hard aan blijven werken.

Online marketing bureau Nijmegen

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat andere klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?