Social media

Hulp nodig bij jouw social media strategie? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Haal meer uit je socials

Meer rendement uit social media

Sociale media zijn niet meer weg te denken in het hedendaagse internetgebruik. Adverteren op social media op de juiste kanalen is dé perfecte manier om meer uit je budget te halen. Daarnaast kun je door gericht te targetten onder de aandacht komen bij jouw doelgroep. Met effectieve campagnes zorgen we ervoor dat je het meeste rendement behaalt. 

SEO webteksten 01
Professionele website laten maken

De juiste targetting

Op basis van interesses, activiteiten en profielkenmerken kunnen we gebruikers van sociale media nauwkeuring in beeld brengen en op een effectieve manier bereiken. Met de inzet van slimme advertentiecampagnes zorgen we ervoor dat je onder de aandacht komt van jouw doelgroep. Sociale media leent zich als een perfect kanaal om te werken aan je naamsbekendheid en branding.

Professionele website laten maken

Voordelen van social media

Sociale media zijn voor veel bedrijven aantrekkelijk omdat het bereik groot is. Er zijn verschillende platformen die kunnen bijdragen aan jouw online marketing strategie. Enkele voordelen van social media zijn:

  • Heel veel mensen zijn actief op sociale platformen. Hierdoor is de kans zeer groot dat een interessant bericht gedeeld wordt en door een grote groep mensen wordt gezien. Dit noemen we ook wel het zogenoemde sneeuwbaleffect.
  • Sociale media zijn zeer geschikt om betrokkenheid met je doelgroep te creëren. Door te bouwen aan een online community zorg je ervoor dat interactie krijgt met je volgers.
  • Adverteren op sociale media is meetbaar. Door continu te meten en optimaliseren zorg je ervoor dat je het optimale uit je advertenties kunt halen.
  • De kosten zijn relatief laag omdat het gebruik van sociale platformen gratis is. Je kunt zonder enorme uitgaven al veel bereik creëren.
 

Social media strategie voor jouw ondermening

Als online marketing bureau uit Nijmegen werken we samen aan een unieke strategie met een uitgedacht stappenplan. Zo zorgen we voor de beste mix die aansluit bij jouw doelstellingen. Bij Coo Digital houden we ons constant bezig met de ontwikkelingen op sociale platformen en maken we gebruik van de meest effectieve advertentiemogelijkheden. Op basis van de doelstellingen maken wij inzichtelijk welke mogelijkheden van sociale media voor jou als adverteerder kunnen bieden.

Als SEO bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Meer omzet met de webshop van 123installatiematerialen

They & Me is een jong meubelbedrijf met een echte roots in designmeubelen. Unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs. 

Vanuit They & Me ontstond de behoefte om een nieuwe webshop te ontwikkelen om het nieuwe merk met een geheel nieuwe collectie zichtbaar te maken. Aan Coo Digital de opdracht om een webshop waarbij bezoekers eenvoudig de verschillende producten kunnen vinden en bestellen. 

We hebben niet alleen meegedacht over de ontwikkeling van webshop, maar ook aan het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit en het correct inrichten van alle digitale tools. 

Conversie optimalisatie bureau

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat andere klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?