Professionele website laten maken

Wil jij een vindbare en professionele website laten maken in Nijmegen? Wij zijn dé website designer die digitale oplossingen bouwt en bedenkt op maat. Zo helpen we met het versterken van je online positie door middel van de juiste technologie en kennis.

Jouw digitale marketing machine

Meer resultaat met een presterende website

Een custom website laten maken kun je overal doen. Maar hoe val je écht op met je website? Wij maken geen websites binnen een week. Dat vinden wij niet realistisch. Door in te spelen op behoeftes van je doelgroep denken wij met je mee in het proces naar meer online resultaat. Wat zijn jouw kernwaarden? En hoe zorgen we ervoor dat die naadloos aansluiten op het website design? Dit zijn belangrijke vragen die we als website designer vooraf stellen.

Professionele website laten maken
Professionele website laten maken

Professionele website laten maken in Nijmegen?

Een professionele website laten maken die jouw onderneming op effectieve wijze op de kaart zet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt je website volledig op maat op maat laten en helemaal naar jouw eigen wensen voromgeven. Uiteraard helpen we je daarbij. Onze CMS specialisten bouwen een WordPress website waarmee je zelf eenvoudig aan de slag kan.

Professionele website laten maken

Onze werkwijze

Onze ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website een doelgericht ontwerp heeft dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. We houden rekening met de gebruikerservaring, de navigatie en het visuele aspect, zodat jouw website er niet alleen professioneel uitziet, maar ook intuïtief en prettig is om doorheen te navigeren.

Een professionele website moet ook goed vindbaar zijn in zoekmachines. We implementeren geoptimaliseerde SEO-elementen zoals relevante zoekwoorden, meta-tags en juiste structuur, zodat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten en meer organisch verkeer genereert.

We maken graag kennis. Hierin bespreken we wat je met de website wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wie is de doelgroep? Wat vind je belangrijk? We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Hierbij verscherpen we de strategie.

We maken de eerste opzet voor de website samen met de structuur en ontwikkelen de wireframes in kleine delen. Zo weten we zeker dat ze neuzen dezelfde kant op staan. We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent.
Na de ontwikkeling gaan we uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait om de website klaar te stomen en bruikbaar te maken voor elk device.

Na de ontwikkeling gaan we uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait om de website klaar te stomen en bruikbaar te maken voor elk device.

Voordat we de website opleveren krijg je van ons een introductie van het CMS. Zo kun je namelijk goed van start gaan met je website. Daarnaast worden alle randzaken als e-mail en hosting voor je klaargezet.

Een passend webdesign op maat

Professionele website laten maken in Nijmegen? Met onze unieke ontwerpen bouwen we complete websites voor ondernemers die online willen. Een goed ontwikkelde website zorgt voor vindbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen. Met onze ervaring op het gebied van webdesign zorgen we voor de juiste user experience. De websites van Coo Digital zijn conversiegericht en geheel responsive. Daarnaast denken we na over alle visuele aspecten op je website die bijdragen aan online groei. Verder geven wij advies over de jusite marketing strategie die aansluit bij jouw doelstellingen. Zo denken we mee in de contentstrategie en zorgen we ervoor dat je relevante bezoekers op je website krijgt.

Kosten website

Een veelgestelde vraag voor ons. De kosten zijn afhankelijk van verschillende zaken. Het is goed om te weten welke functionaliteiten je nodig hebt en hoe je de website gaat opbouwen. Hoeveel content moet er worden geschreven? Hoeveel verschillende templates zijn er nodig? Zijn koppelingen noodzakelijk? Of is er behoefte aan een zoekfilter of formulieren? Dit zijn factoren die we meennemen in de kostenindicatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

WordPress website laten maken?

Er zijn enorm veel CMS (Content Management Systemen) om een website mee te maken. Een van de meest populaire is WordPress. Bijna een derde van alle websites van de wereld draait op WordPress. De meeste ondernemers laten hun website via WordPress maken. Het voordeel van WordPress is dat het gebruiksvriendelijk is en je de website goed kan onderhouden met tal van opties. Wij als website designer weten precies hoe we jouw WordPress website zo moeten programmeren, zodat je goed wordt gevonden in Google.

Advies nodig?

Professionele website laten maken in Nijmegen? Coo Digital helpt je hier graag bij. Wij begrijpen als website designer dat de ontwikkeling van een website vragen kan opwekken bij ondernemers. Daarom geven wij je advies over hoe we de perfecte website voor jouw onderneming kunnen ontwikkelen die bijdraagt aan online succes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje of bel ons direct via 06 -29 87 14 70.

Als marketing bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Nieuwe webshop voor een nieuw meubelmerk

They & Me is een jong meubelbedrijf met een echte roots in designmeubelen. Unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs. 

Vanuit They & Me ontstond de behoefte om een nieuwe webshop te ontwikkelen om het nieuwe merk met een geheel nieuwe collectie zichtbaar te maken. Aan Coo Digital de opdracht om een webshop waarbij bezoekers eenvoudig de verschillende producten kunnen vinden en bestellen. 

We hebben niet alleen meegedacht over de ontwikkeling van webshop, maar ook aan het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit en het correct inrichten van alle digitale tools. 

Conversie optimalisatie bureau

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat andere klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?