Online marketing strategie

Advies over de juiste strategie voor jouw online marketing? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Dit is hoe we het doen

Hoger in Google met SEO

Een online marketing strategie begint bij het bepalen van een grondige analyse en concrete targets. Voordat we van start gaan stippelen we samen de juiste strategie uit. Daarbij kijken we wat voor jou belangrijk is bij een online succes. Vooraf stellen we doelen op om te kijken wat er nodig is om het maximale resultaat te behalen.

Online marketing strategie
Online marketing strategie

De juiste mix van online middelen

Belangrijk is dat relevante bezoekers op jouw website komen. Dit kunnen we bereiken door de juiste marketing middelen in te zetten en meetbare doelstellingen vast te stellen. Welke kanalen zetten we in voor welke doelgroep? Welke contentstrategie is nodig om de juiste doelgroep te verleiden? Dit zijn belangrijke vragen die we vooraf stellen om te kijken welke aanpak nodig is. Door te analyseren en monitoren, singaleren we nieuwe kansen om te optimaliseren. Zo varen we de juiste koers op weg naar succes.

Online marketing strategie

Strategie voor online marketing

Welke online marketing strategie wordt nu gehanteerd? Is dit wel de beste keuze voor jouw bedrijf? Een sterke online marketing strategie is onmisbaar om verschillende specialismes naadloos op elkaar aan te sluiten. Daarin is het belangrijk dat we de onderstaande specialismes bespreken:

  • Oriëntatie: bezoekers op jouw website informeren over producten, diensten of organisatie.
  • Relatiebinding: het voornaamste doel is om bezoekers te binden aan jouw merk. Denk hierbij aan een contentstrategie, waarbij je relevante content serveert aan jouw doelgroep.
  • Leadgeneratie: leads genereren. Het doel is om potentiële klanten te verleiden tot actie. Heb je al eens aan de inzet van een funnel gedacht?
  • Sales: je wilt online verkopen generen. Wij zorgen voor een krachtig verkoopproces waarbij bezoekers verleid worden tot aankoop.
 

Concreet

Het is belangrijk dat we bouwen aan een fundament waarop je kunt leunen. Coo Digital helpt bij de onderscheidende positionering van jouw merk. Daarbij werken we samen aan een constistente strategie om een krachtige merkindenteit op te bouwen. Via strategische sessies gaan we aan de slag met het formuleren van juiste KPI’s en het vaststellen van de juiste tools voor het beste resultaat. Om online zichtbaarheid te creëren maken we o.a. gebruik van zoekmachine optimalisatie, social media, Google Ads en linkbuilding.

Als SEO bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Meer conversies met behulp van Google Ads en SEO

Een succesvolle case door het strategie door bepalen van de juiste zoekwoorden voor SEO en Google Ads campagnes. Naast het opzetten en optimaliseren van de slimme Google campagnes hebben we gestructureerde content toegevoegd aan de website. Dit met als doel op topposities te verkrijgen op relevante en waardevolle zoekwoorden.

Binnen een aantal maanden hebben we met onze website optimalisaties een aantal nieuwe en relevante topposities bereikt. Dit heeft geleid tot een flinke stijging in het aantal bezoekers. Daarnaast is het aantal aanvragen meer dan verdubbeld in de afgelopen tijd. Wij zijn enorm blij dat we samen met onze opdrachtgever zijn gegroeid naar een groter klantenbestand dat voornamelijk online wordt gegeneerd.

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat andere klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?