SEO websteksten

Advies over het schrijven van goede SEO webteksten? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Dit is hoe we het doen

Hoger in Google met SEO webteksten

Om je website organisch vindbaar te maken zijn overtuigende SEO webteksten enorm belangrijk. Hierbij bedoelen we dat de content die je schrijft, moet aansluiten op de zoekintentie van de bezoekers. Als SEO tekstschrijver, schrijven wij teksten waarmee je zowel je doelgroep als Google verleidt.

SEO webteksten 01
Professionele website laten maken

Tekstschrijven voor klanten én zoekmachines

Voordat we SEO webteksten schrijven, onderzoeken we met welke woorden mensen informatie zoeken. Op basis van een zoekwoordenonderzoek. Schrijven we onze SEO webteksten. Dit zorgt ervoor dat de content aansluit bij de zoekopdracht van de bezoeker en dat de tekst zoekmachinevriendelijk blijft. Met SEO-teksten verbeter je de online vindbaarheid van bedrijf en kun je op lange termijn profiteren van de investering.

Professionele website laten maken

SEO titels, meta omschrijvingen en interne links

Naast het schrijven van de SEO webteksten zorgen we ervoor dat deze zijn geoptimaliseerd. Want hoe goed je tekst ook is, het optimaliseren van teksten bepaalt voor een groot deel de vindbaarheid. Als online marketing bureau uit Nijmegen geven we alle teksten een goede SEO-titel en een goede meta-omschrijving. Daarnaast zorgen we voor interne links om je pagina’s te versterken in structureren.

Hoger in Google door SEO webteksten te schrijven

Slimme SEO teksten zorgen ervoor dat je een hogere postie behaald in de zoekmachine. Door het gebruik van relevante en verwante zoekwoorden laat je aan Google zien waar de tekst over gaat. Op die manier kan Google jouw tekst begrijpen en plaatsen in een categorie. Ondanks dat je met SEO webteksten beter kunt scoren in Google, moet je niet alleen gaan schrijven voor Google. Schrijf voor je doelgroep en zorg voor een kwalitatieve tekst met daarin de juiste elementen.

Als SEO bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Meer conversies met behulp van Google Ads en SEO

Een succesvolle case door het strategie door bepalen van de juiste zoekwoorden voor SEO en Google Ads campagnes. Naast het opzetten en optimaliseren van de slimme Google campagnes hebben we gestructureerde content toegevoegd aan de website. Dit met als doel op topposities te verkrijgen op relevante en waardevolle zoekwoorden.

Binnen een aantal maanden hebben we met onze website optimalisaties een aantal nieuwe en relevante topposities bereikt. Dit heeft geleid tot een flinke stijging in het aantal bezoekers. Daarnaast is het aantal aanvragen meer dan verdubbeld in de afgelopen tijd. Wij zijn enorm blij dat we samen met onze opdrachtgever zijn gegroeid naar een groter klantenbestand dat voornamelijk online wordt gegeneerd.

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat andere klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?