Webdesign

Een professionele website laten maken? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Jouw digitale marketing machine

Meer resultaat met een presterende website

De website is hét visitekaartje. Belangrijk is dat het design naadloos aansluit bij de uistraling van je bedrijf. Wij bouwen een website voor jou op maat die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Zo bouwen we bij Coo Digital een sterke website met een uniek en persoonlijk ontwerp. 

SEO webteksten 01
Professionele website laten maken

Het online marketing bureau dat écht met je meedenkt

Een website op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen en ontwerpen mobielvriendelijke websites voor ondernemers die online willen. De moderne websites worden gemaakt met SEO teksten om ervoor te zorgen dat je online vindbaar bent als bedrijf. Wil je zelf aanpassingen kunnen doen aan de website? Daar helpen wij je bij. Wij zorgen ervoor dat je met gemak online kan met je website en dat je zelft aanpassingen kunt doen.

Professionele website laten maken

Werkwijze

Jouw website laten bouwen door Coo Digital? Wij werken met stapppen om het proces van een goed presterende website helder in kaart te brengen. Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • Strategie: Voordat we beginnen leggen we de basis voor een goed presenterende nieuwe website. We starten met de inventarisatie en kijken naar jouw doelstellingen en KPI’s. Samen bespreken we de strategsiche mogelijkheden.
  • Ontwerp en ontwikkeling: Vervolgens zorgen we voor de eerste opzet en navigatie. Daarnaast gaan we aan de slag met de implementatie en functionaliteiten.
  • Testen: Nadat we klaar zijn met de implementatie, gaan we testen. Ook jij krijgt de mogelijkheid om de website te testen.
  • Oplevering: We leveren de complete website op en beginnen met het verzamelen van data.
  • Optimalisatie en onderhoud: Op basis van gegevens kunnen we verbeteringen doorvoeren op de website. Daarnaast houden we je website veilig door middel van onderhoud.
 

Volledige ontzorging. Van hosting tot monitoring naar doorontwikkeling

Website laten maken bij hét digital marketing bureau uit Nijmegen? We staan dagelijks voor je klaar. Naast het bouwen van een professionele website helpen we je met de hosting en optimalisatie. Door te blijven monitoren kunnen we slimme functionaliteiten doorvoeren op de website. Een website is namelijk nooit écht af. Wij houden je online business up-to-date. Met onze proactieve manier van werken zorgen we ervoor dat je het maximale resultaat uit je website kunt halen.

Nieuwe webshop voor een nieuw meubelmerk

They & Me is een jong meubelbedrijf met een echte roots in designmeubelen. Unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs. 

Vanuit They & Me ontstond de behoefte om een nieuwe webshop te ontwikkelen om het nieuwe merk met een geheel nieuwe collectie zichtbaar te maken. Aan Coo Digital de opdracht om een webshop waarbij bezoekers eenvoudig de verschillende producten kunnen vinden en bestellen. 

We hebben niet alleen meegedacht over de ontwikkeling van webshop, maar ook aan het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit en het correct inrichten van alle digitale tools. 

Conversie optimalisatie bureau

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat andere klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?