Zoekwoordenanalyse

Advies over de juiste contentstrategie met een zoekwoorden analyse? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Dit is hoe we het doen

Hoger in Google met SEO

Verleidende content hebben is leuk. Maar is dit wel relevant genoeg op basis van zoekwoorden? Met een zoekwoorden onderzoek leggen we de fundering van jouw online succes. We bouwen aan een contentstrategie die past bij de behoefte van je doelgroep. Voordat we gaan bouwen aan content kijken we eerste welke zoekwoorden belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat de doelgroep dit ook daadwerkelijk leest. Daarbij kijken we naar de concurrentie, de hoogte van het zoekvolume en relevante zoekwoorden.

Website laten maken Nijmegen
SEO webteksten 01

Een zoekwoorden analyse doen we samen

Om een krachtig zoekwoorden analyse in kaart te brengen en te scoren in Google is het belangrijk dat we samen kijken naar wat relevant is voor jouw branche. Daarbij kijken we voor een groot deel naar de zoekvolumes in Google. Zo kijken we niet alleen naar het aantal zoekoprachten maar bijvoorbeeld ook hoeveel marge er behaald kan worden. Op die manier weten we waar we ons op moeten focussen bij het creëren van content. Daarin kijken we naar de onderstaande punten:

  • (hoog) zoekvolume per maand (in een bepaalde regio)
  • concurrentie op de zoekwoorden
  • interessante synoniemen voor de zoekwoorden
  • longtail zoekwoorden
SEO webteksten 01

See, Think, Do, Care

Met behulp van het See, Think, Do, Care model kun je de fasen van de customer journey analyseren en in kaart brengen. Met dit model van Google kun je beter inspelen op de wensen en behoeften van jouw potentiële klanten op jouw website. Daarin is de zoekintentie van belang. Het model is gebouwd als een soort trechter en bestaat uit vier fases:

  • See: eerste contact met bedrijf, creër bekendheid
  • Think: potentiële klant erkend zijn behoefte
  • Do: klant staat op het punt een aankoop te doen
  • Care: zorg dragen voor klant, behoud klantwaarde

Tijdens onze contentstrategie focussen we ons op de eerste drie fases. De ‘Care’ fase past bijvoorbeeld beter bij social media.

Contentstrategie op maat

Met een contentstrategie op maat zorgen we voor de juiste boodschap aan klanten tijdens hun customer journey. Daarbij analyseren we de behoeften van de bezoekers op je website voor de optimale user experience. Ons online marketing bureau uit Nijmegen helpt om zowel bestaande als nieuwe content te organiseren om de vastgestelde doelstellingen te behalen. Een contenststrategie is immers nooit af. Door middel van zoekmachine optimalisatie en (SEO) webteksten zorgen we voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep.

Als online marketing bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Meer omzet met de webshop van 123Installatie Materialen

Een online winkel voor installatiematerialen. 123InstallatieMaterialen levert een breed assortiment aan producten zoals vloerverwarming, ventilatie, boilers en airconditioning. De focus ligt op het creëren van een comfortabel en duurzaam leefklimaat voor huishoudens. 

Coo Digital bouwde vanaf het eerste moment mee aan het uitbouwen van de online zichtbaarheid van het bedrijf. Zo dachten we mee over de ontwikkeling van de webshop, zorgden we voor de eerste grote omzetstijgingen met behulp van SEO en slimme Google campagnes campagnes. Onze samenwerking heeft geleid tot een succesvolle case waar we nog steeds hard aan blijven werken.

Online marketing bureau Nijmegen

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat andere klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?